servers arent showing up?

    Share

    BlasT

    Posts : 91
    Join date : 2008-11-05
    Age : 23
    Location : I don't know?

    servers arent showing up?

    Post  BlasT on Tue Dec 09, 2008 6:37 pm

    anyone know why?


    _________________
    avatar
    ßhangrâ
    Admin

    Posts : 173
    Join date : 2008-10-29
    Age : 26
    Location : Nor-Cal

    Re: servers arent showing up?

    Post  ßhangrâ on Tue Dec 09, 2008 7:19 pm

    whats ur port #'s?


    _________________

    KroNiX
    þR`Members

    Posts : 79
    Join date : 2008-11-09
    Location : canada

    Re: servers arent showing up?

    Post  KroNiX on Tue Dec 09, 2008 7:30 pm

    sv_public true
    this line needs to be in the init file
    ports blocked or not u will still see the game. just ppl wont be able to go in.

    BlasT

    Posts : 91
    Join date : 2008-11-05
    Age : 23
    Location : I don't know?

    Re: servers arent showing up?

    Post  BlasT on Tue Dec 09, 2008 7:45 pm

    still nothing...


    _________________
    avatar
    ßhangrâ
    Admin

    Posts : 173
    Join date : 2008-10-29
    Age : 26
    Location : Nor-Cal

    Re: servers arent showing up?

    Post  ßhangrâ on Wed Dec 10, 2008 7:24 am

    MOVED TO HELP CENTER.


    _________________

    KroNiX
    þR`Members

    Posts : 79
    Join date : 2008-11-09
    Location : canada

    Re: servers arent showing up?

    Post  KroNiX on Wed Dec 10, 2008 9:09 pm

    well i dunno. :S:( ....... well....
    try the speedtest on www.speedtest.net and see if your ping is extremely high. that can be one problem
    follow the guidelines that i put up and see if everything is set right also.
    try disconnecting your power from your router and modem for like 5 minutes and then plug it back and try the server again.
    if all fails the try reinstalling the server too and see if that helps.
    nothing should stop it from broadcasting unless your internet doesnt work. and if u come online ur net definitely works Razz
    avatar
    ßhangrâ
    Admin

    Posts : 173
    Join date : 2008-10-29
    Age : 26
    Location : Nor-Cal

    Re: servers arent showing up?

    Post  ßhangrâ on Wed Dec 10, 2008 9:43 pm

    3sixtydegrees wrote:well i dunno. :S:( ....... well....
    try the speedtest on www.speedtest.net and see if your ping is extremely high. that can be one problem
    follow the guidelines that i put up and see if everything is set right also.
    try disconnecting your power from your router and modem for like 5 minutes and then plug it back and try the server again.
    if all fails the try reinstalling the server too and see if that helps.
    nothing should stop it from broadcasting unless your internet doesnt work. and if u come online ur net definitely works Razz

    dude i was controlling his computer today..and when i start haloded on his computer all the maps and pass rcon etc comes up but it doesn't show this: "Dedicated Server is running on map "map name here" (0/10 players). Use sv_end_game command to stop game". See that stuff is suppose to show but it doesn't hat verifies that your server is rdy and up...i tried everything, i even started from fresh..but nothing accomplished. But there is one more thing he cant try which. Try to go to check if his firewall is blocking it. U know some the simplest things might be the problem..go see it wont hurt trying.


    _________________

    KroNiX
    þR`Members

    Posts : 79
    Join date : 2008-11-09
    Location : canada

    Re: servers arent showing up?

    Post  KroNiX on Wed Dec 10, 2008 11:18 pm

    ahhhh i know the problem then lol
    check if the gametypes are loaded lol
    make sure that they are in the "my games" or where u set them to be.
    that should be the problem. and make sure the game types maps and syntax are typed in properly in the init file.
    the server never was working after all. it just loaded.
    firewall is no issue. server will be on just no one will be able to send packets to server computer.

    KroNiX
    þR`Members

    Posts : 79
    Join date : 2008-11-09
    Location : canada

    Re: servers arent showing up?

    Post  KroNiX on Thu Dec 11, 2008 12:15 am

    i just made a conclusion about halo dedi servers. dedis use 34 kilobits per second for each player. Smile
    took me a long time to get this result Razz
    that means
    -136 kbps = 4 players max
    -272 kbps = 8 players max
    -340 kbps = 10 players max
    -544 kbps = 16 players max
    these are according to my servers. however all servers should be about the same.
    avatar
    ßhangrâ
    Admin

    Posts : 173
    Join date : 2008-10-29
    Age : 26
    Location : Nor-Cal

    Re: servers arent showing up?

    Post  ßhangrâ on Thu Dec 11, 2008 3:46 pm

    OF COURSE!!!!!!!!!!!! Raul tha s the new computer u never made those gametypes REMEBER?!!?!?!


    _________________

    KroNiX
    þR`Members

    Posts : 79
    Join date : 2008-11-09
    Location : canada

    Re: servers arent showing up?

    Post  KroNiX on Thu Dec 11, 2008 3:56 pm

    hahaha did u just copy the init file from another server lol
    i made that mistake already Razz hope it works now....

    BlasT

    Posts : 91
    Join date : 2008-11-05
    Age : 23
    Location : I don't know?

    Re: servers arent showing up?

    Post  BlasT on Thu Dec 11, 2008 4:50 pm

    i do have the game types there made...


    _________________

    BlasT

    Posts : 91
    Join date : 2008-11-05
    Age : 23
    Location : I don't know?

    Re: servers arent showing up?

    Post  BlasT on Thu Dec 11, 2008 4:53 pm

    its something else thats wrong







    Mind this bump


    _________________

    KroNiX
    þR`Members

    Posts : 79
    Join date : 2008-11-09
    Location : canada

    Re: servers arent showing up?

    Post  KroNiX on Thu Dec 11, 2008 6:55 pm

    i dunno then Sad
    its something with the map names probably
    can u send me your init file and a sereenshot of your saved games?
    im not sure i understand what u mean

    KroNiX
    þR`Members

    Posts : 79
    Join date : 2008-11-09
    Location : canada

    Re: servers arent showing up?

    Post  KroNiX on Tue Dec 16, 2008 7:24 pm

    did u all get this server working guys?

    Sponsored content

    Re: servers arent showing up?

    Post  Sponsored content


      Current date/time is Tue Oct 16, 2018 6:15 am